Jelenlegi állapot
Nem jelentkeztél
Ár
Zárt
Kezdj hozzá
Ez a tanfolyam jelenleg zárva van

Azért hoztam létre a Boldog Anyu Akadémiát, mert látom és tudom, hogy mennyire nehéz anyaként-nőként-munkavállalóként fenntartani az egyensúlyt úgy, hogy közben mi magunk is kiegyensúlyozottak legyünk az egész családdal együtt. 😀 . Van női tanoda, vannak önfejlesztő képzések, de olyan nincs, ami anyáknak szóló önfejlesztés.
Bármit megadtam volna érte, ha 10 évvel ezelőtt, amikor az első gyerekem megszületett, lett volna ilyen, és nemcsak azt olvasom mindenhol, hogy mi jár a gyereknek, mit kell csinálnom, hogy hűűű de jó anya legyek. Semmi nem szólt arról, hogy közben a munkát, a férjet, a háztartást, és a LELKEMET, hogyan hozzam egyensúlyba.

Ezért vagyok nagyon, nagyon, nagyon boldog és büszke az összes akadémistámra, hogy rendületlenül csinálja a feladatokat, szólnak, ha segítségre van szükségük, és nem hagyják annyiban dolgot.
Tudják, hogy BOLDOG ANYUK akarnak lenni, mert akkor mindenki más is boldog.

Ha még nem vagy akadémista, gyere, csatlakozz hozzánk!
12 hét, ami megígérem, rendbe rak, felemel, összegez, és segít, hogy jól érezd magad! Végig kísérlek az úton, támogatlak, segítek.
Személyes anyu coach-od leszek!

Minden héten egy új fejezet lesz elérhető a számodra az Akadémia online tréning felületén belül. A fejezetben találni fogsz egy 15-20 perces videót, ennek a feldolgozásával kezdd el a munkát, hiszen a házi feladataidat is az alapján tudod majd elkészíteni!

Emellett mindig találsz majd egyéb hasznos anyagokat is, amelyek mind-mind a fejlődésed segítik. Kapsz egy munkafüzetet is, amelyet célszerű kinyomtatni, és kézzel írni, hiszen úgy még nagyobb hangsúlyt kapnak a gondolataid, érzéseid!

Tanfolyam tartalom

Összes kiniytása